Paltroklaan 44

542-2160

Te Huur 

Bedrijfsruimte gelegen aan de Paltroklaan 44, 3052 HK Rotterdam

In de trendy wijk Hillegersberg-Schiebroek nieuw te huur een ruime praktijkruimte van 60m2. Deze bedrijfsruimte ligt midden in een leuke (kindvriendelijke) buurt met verschillende basis- en middelbare scholen, een buurt-kapper en de molenvijver wat een mooie plek is om samen te komen voor ontspanning maar ook een leuke plek die wordt gebruikt voor bootcamp trainingen. 

Schiebroek is nog één van de weinige winkelstraten in Rotterdam waar je gratis kunt parkeren. De Tjaskerlaan ligt op loopafstand van de winkelstraat de Peppelweg met de Hema, Etos, Zeeman, Gall & Gall en diverse horeca ondernemingen. De Buurvrouw met culturele voorstellingen voor jong en oud, een kinderboerderij en het Plaswijckpark liggen in de directe omgeving. 

Op 3 minuten loopafstand ligt de tramhalte Wilgenlei welke je binnen 15 minuten naar Rotterdam Centraal brengt. Op 1 kilometer afstand ligt de metro halte Melanchthon met Randstadrail (E-lijn) met een snelle verbinding tussen Den Haag Centraal en Slinge. De snelwegen (A13 Den-Haag en A20 Gouda-Schiedam) zijn goed bereikbaar. 

INDELING
Begane grond;
Entree, hal, separaat modern betegeld toilet en ontvangstruime. Vanuit de ontvangstruimte is er toegang tot de ruime 2 praktijkruimtes. De praktijkruimte 1 is een mooie ruime (35m2) met grote ramen met veel natuurlijk licht. De tweede praktijkruimte is voorzien van een pantry en omvat  16 m².

De praktijkruimtes zijn afgewerkt met gestucte wanden, PVC Vloer, led verlichting en is voorzien van kunststofkozijnen, c.v.-installatie gekoppeld aan radiatoren en rookmelders.


BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het pand de bestemming kantoor. 

HUURPRIJS
€ 1.350,-- per maand exclusief btw en servicekosten.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar


BESCHIKBAARHEID
1 Maart 2024

BETALINGSWIJZE
Per maand vooruit

ZEKERHEIDSSTELLING:
Waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Burgermeester van Haarenlaan 778

20240125-121252-resized

Ca. 90 m2 kantoor/ winkelruimte gelegen aan de Burgemeester Van Haarenlaan 778 te Schiedam.


LIGGING
De Burgemeester Van Haarenlaan is gelegen in de Schiedamse wijk Nieuwland. In de directe omgeving zijn diverse supermarkten en landelijke winkelketens gevestigd. Binnen vijf minuten bent u met de fiets in hartje Schiedam met een scala aan leuke restaurants, trendy cafés en gezellige terrasjes.

BEREIKBAARHEID
Auto
De ligging is uiterst gunstig ten opzichte van de A4 en A20 (Gouda/Delft/DenHaag/Amsterdam).
Openbaar vervoer
Er zijn openbaar vervoer voorzieningen op loopafstand zoals de bus, de tram, metrostation Schiedam Nieuwland en de nieuwe metrolijn naar Hoek van Holland.
PARKEREN
Voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

BESTEMMING  Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het pand de bestemming kantoorruimte/ maatschappelijke voorzieningen

HUURPRIJS:  € 1.350,00 per maand (geen btw van toepassing)

Huurbetaling:  Per maand vooruit.

Huurtermijn:  5 jaar met aansluitende verlenging van 5 jaar

Opzegtermijn: 12 maanden


BESCHIKBAARHEID: per direct

BETALINGSWIJZE: Bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsherziening: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met een minimum van 3% per jaar. 

Zekerheidsstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden.

Huurovereenkomst: Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW, de meest recente versie, met  de daartoe behorende algemene  bepalingen   alsmede aangevuld met bepalingen van verhuurder.