hero-3

Maak kennis met Expat Housing Rotterdam


Neem contact met ons op

Over Expat Housing Rotterdam

Expat Housing Rotterdam is dé onroerend goed verhuurder- en beheerder in de regio Rotterdam.

Toegewijd en professioneel

Met een toegewijd en professioneel team willen wij een veilige, betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers. Of u nu op zoek bent naar een verhuur voor een langere termijn, korte termijn van uw woning of investeringspand, wij kunnen u helpen.

Ons doel is om diensten van hoge kwaliteit te bieden in het midden- tot hoog segment voor klanten die willen verhuren in de regio Rotterdam. We richten ons op het verhuren van woningen op de toplocaties in Rotterdam Centrum.

Meer informatie over het verhuren van uw woning

bridge
niconieuw

Nico de Paauw

Eigenaar | Oprichter | Directeur

Nico is geboren en getogen in Rotterdam en is een gedreven vastgoed adviseur die Rotterdam door en door kent. Samen met zijn team bieden zij diensten aan die geen enkel ander bedrijf kan bieden. 

Na zijn studie aan een Internationale Universiteit in Rotterdam, ging Nico graag een uitdaging aan en richtte hij zich op sales. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in internationale verkoopfuncties opgedaan. Zijn passie, gedrevenheid en achtergrond brachten hem ertoe te starten met zijn eigen bedrijf in het luxe onroerend goed en investeringen. Hij is een getalenteerde adviseur en zijn klanten omschrijven hem als vastberaden, gefocust, to the point en correct;

Nico begon in 2011 met het opbouwen van zijn bedrijf en met zijn kennis van de markt, talent voor onderhandelen en passie voor Rotterdam, plus zijn inside-kennis maken Nico tot een betrouwbare en een solide adviseur. Hij kan snel schakelen, inleven is sympathiek en zijn klanten omschrijven hem als een trouwe zakenpartner.